Comenzi MOPAN Suceava

Artistul Fuego vine cu o veste bună pentru milioanele de fani. Înainte de Sărbători, el va susţine 15 concerte în întreaga ţară, iar printre invitaţii speciali se numără şi Irina Loghin, solista alături de care cântă ”Împodobeşte, mamă, bradul!”, potrivit click.ro.

Fuego a povestit reporterilor Click! cum a debutat frumoasa colaborare dintre el şi “mama lui”: „Am invitat-o pe doamna Irina Loghin la filmările unui videoclip de-al meu şi am întrebat-o dacă ar vrea apoi să avem o colaborare muzicală. A fost de acord şi am început o frumoasă relaţie de prietenie, care durează de peste 10 ani. Pentru videoclipul piesei «Seară de Crăciun» am filmat în superba vilă a unor români adevăraţi care, din păcate, nu se mai află printre noi. Cu doamna Irina am lansat albumele ‘Mama şi fiul’ şi ‘Valurile vieţii’”. Artistul e mândru că melodia a făcut înconjurul lumii, fiind, de altfel, atât el, cât şi piesa, subiect de bancuri româneşti, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și află mai multe despre Fuego, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/fuego-se-fac-bancuri-pe-seama-mea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava