Concert pascal
MOPAN Suceava

Americanii de la Fun Factory au făcut un adevărat spectacol luni seara în centrul Sucevei, în concertul susţinut de Ziua Naţională a României. După retragerea cu torţe a cadrelor Ministerului Afacerilor Interne în ritmul muzicii interpretate de Corala IJSU Bucovina şi Protopopiatul II – Suceava, şi recitalul suceveanului Eduard Hanuseac, americanii de la Fun Factory au dezmorţit atmosfera cu piesa „I wanna be with you”, unul dintre cele mai cunoscute cântece dance din anii ’90. Concerul Fun Factory a continuat cu piese precum “Celebration”, „I Love You”, „Together Forever”, “Doh Wah Diddy”, care i-au făcut pe cei prezenţi să cânte alături de cei patru membri ai formaţiei.

În public s-au aflat şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, prefectul Florin Sinescu, care au cântat şi dansat alături de sucevenii veniţi să vadă una dintre cele mai cunoscute trupe dance din anii ’90. De remarcat a fost şi faptul că membrii formaţiei au reuşit să facă un show apreciat de public. La fel a fost şi finalul concertului, când membrii trupei Fun Factory au rămas pe scenă câteva zeci de minute în plus, până la sosirea trupei No Mercy. Membrii formaţiei i-au îndemnat pe suceveni să se bucure de Ziua Naţională şi să creadă în visele pe care le au.

După Fun Factory, pe scenă a urcat singurul membru rămas în activitate din trupa No Mercy, care a cântat piese precum Please Don’t Go, Where Do You Go sau When I Die. Concertele organizate de Ziua Naţională în centrul Sucevei s-au încheiat cu recitalul italianului Francesco Napoli. Frigul de afară şi ora înaintată la care acesta a urcat pe scenă au făcut ca melodiile acestuia să fie ascultate doar de câteva sute de suceveni, care au îndurat gerul pentru a-l asculta pe unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi din Italia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava