Concert pascal
MOPAN Suceava

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează o nouă serie de webinare suport în predarea online dedicate profesorilor din România și din Republica Moldova. Webinarele vor avea loc în în perioada 23 august – 5 septembrie 2020.

Interesul crescut si răspunsul favorabil primit din partea celor aproape 25.000 de profesori care au urmărit primul program de webinare precum și contextul incert al reînceperii cursurilor școlare au determinat continuarea proiectului WEBDidactica.

Proiectul vine în sprijinul cadrelor didactice și altor profesioniști din domeniul educației, în condițiile digitalizării sistemului de învățământ si necesitații adaptării la noi mijloace de predare online.

Webinarele sunt oferite prin intermediul platformei WebDidactica si își propun creşterea competenţelor digitale și educaționale, în învățământul deschis și la distanță. Acestea prezintă soluții și resurse, pentru realizarea activităților didactice în mediul online, precum și modalități de utilizare a diverselor aplicații digitale.

Creșterea eficienței actului didactic, utilizarea unor aplicații educaționale noi, managementul atenției elevilor, brandingul personal al profesorilor, precum si interactivitatea lecțiilor sunt principalele teme abordate în noua serie de webinare.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Centrul de Carte Străină Fischer International si Academia de Inovare si Schimbare prin Educatie din Republica Moldova, în cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”.

Înscrierile au loc în perioada 5 august – 22 august 2020 și se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro

Toate webinarele din cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”sunt GRATUITE!
Cadrele didactice înscrise în program vor primi un certificat de participare.

Pentru o comunicare cât mai eficientă, FDVDR a creat grupul de facebook WebDidactica, dedicat acestor webinare. În acest grup vor fi comunicate toate informațiile relevante pentru acest proiect, link-urile către webinare, informații despre certificate și vor fi oferite răspunsuri în timp real la întrebările participanților. În acest moment grupul este public, iar după terminarea perioadei de înscrieri va deveni privat și se va constitui într-o comunitate în care vor fi împărtășite diverse oportunități pentru profesorii români și nu numai.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava