MOPAN Suceava

Întreaga lume şi-a luat rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a, ieri, în timpul unor funeralii istorice, aşa cum nu s-au mai văzut până acum. Înmormântarea de stat a avut loc la Westminster Abbey, în prezenţa a 2.000 de invitaţi, notează click.ro. Suverana care a domnit şapte decenii a murit pe 8 septembrie, la 96 de ani. Poliţia britanică a avut de înfruntat cea mai mare provocare de securitate din istorie.

Conform estimărilor, funeraliile celei mai longevive suverane a Marii Britanii au fost urmărite de peste 4,1 miliarde de oameni din întreaga lume, bătând precedentul record de aproximativ 2,5 miliarde de persoane care au urmărit funeraliile prinţesei Diana, în 1997. Evenimentul a depăşit şi ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 1996 de la Atlanta, ce a fost văzută de 3,6 miliarde de oameni.

“George abia acum realizează cât de importantă era străbunica lui şi îşi dă seama de anumite lucruri, a dezvăluit ducesa”, potrivit Daily Mail, citează sursa citată.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/actualitate/international/funeralii-record-pentru-regina-elisabeta-a-ii-a-2206371.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava