Comenzi MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au început cercetările pentru identificarea autorilor unui furt dintr-o maşină lăsată descuiată în parcarea unui complex comercial din Suceava. În după amiaza zilei de vineri, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de o femeie de 40 de ani, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras bunuri din autoturismul lăsat în parcarea unui complex comercial din municipiul Suceava.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că femeia a parcat autoturismul în parcarea complexului comercial, fără însă să asigure portierele şi a plecat la cumpărături.

Suceveanca s-a întors la maşină după aproximativ 30 de minute şi a constatat că hoţii i-au furat de pe bancheta din spate două perechi de ghete şi un telefon mobil, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 920 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava