• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Poliţiştii suceveni au început cercetările în vederea identificării autorilor unui furt dintr-o maşină lăsată decuiată preţ de câteva minute pe str. Jean Bart din Suceava. În cursul zilei de sâmbătă, Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată de un bărbat de 78 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că vineri după amiază i-au fost furate mai multe bunuri din maşina pe care o parcase pe strada Jean Bart. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că hoţii au profitat de neglijența victimei, care a parcat autoturismul pe strada Jean Bart fără să încuie ușile autoturismului şi cu bunurile la vedere, după care a mers la o cunoştinţă, unde a stat circa 2-3 minute. În acest timp, persoane necunoscute i-au sustras de pe banchetă o borsetă cu bani și documente, valoarea prejudiciului fiind de circa 200 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava