Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au început cercetările în vederea identificării autorilor a două furturi din apartamente din municipiul Suceava. Potrivit unui comunicat al Poliţiei Suceava, furturile au avut loc în zilele de vineri şi sâmbătă. Astfel, în dimineaţa zilei de sâmbătă, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de o femeie de 34 ani cu privire la faptul că în noaptea precedentă, persoane necunoscute i-au pătruns în locuinţă şi i-au sustras o poşetă cu bunuri.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de joi spre vineri, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa reclamantei amplasată la parterul blocului, de unde au sustras o poşetă cu bani, acte și documente personale.
Cel de-al doilea furt a avut loc sâmbătă dimineaţa, o suceveancă de 60 de ani reclamând faptul că persoane necunoscute au pătruns în apartament pe uşa neasigurată şi i-au sustras o poşeta cu bani și documente.
În urma primelor verificări, polițiștii au stabilit faptul că în dimineața zilei de sâmbătă, soţul reclamantei a dus gunoiul la tomberon, iar la revenire nu a mai asigurat uşa de acces.
În jurul orelor 11.40, când victima a intenţionat să ia nişte bani din poşeta lăsată pe cuierul din holul locuinţei, a constatat că aceasta lipsește. Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava