• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I de futsal, formaţia suceveană Bukovina Vicovu de Jos a pierdut clar disputa cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, programată pe teren propriu. Harghitenii, care sunt angrenaţi în cursa pentru titlul de campioană, s-au impus cu scorul de 12-4. La jumătatea disputei, jucătorii pregătiţi de Cristin Burlică aveau deja un deficit de cinci goluri, scor 1-6.
În urma acestui rezultat Bukovina a coborât pe ultima poziţie în clasament, direct retrogradabilă, acest lucru fiind posibil ca urmare a victoriei repurtate de CFF Clujana Cluj-Napoca, în confruntarea cu Poli Iaşi. Sucevenii au şansa să revină pe loc de baraj peste două runde, când vor primi vizita principalei contracandidate în lupta pentru menţinerea în primul eşalon, este vorba de CFF Clujana Cluj-Napoca.

Rezultate înregistrate în etapa a XVI-a:
Bukovina Vicovu de Jos – Imperial Wet Miercurea Ciuc 4-12
Informatica Timişoara – United Galaţi 1-4
CFF Clujana Cluj-Napoca – Poli Iaşi 10-2
Autobergamo Deva – Dunărea Călăraşi 4-1
Partida Futsal Klub Odorheiu Secuiesc  – SCM Gloria Buzău se joacă marți seara.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava