Concert pascal
MOPAN Suceava

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu a atins apogeul, iar afaceristul face primele declarații incendiare despre relația lui cu fosta solistă de la trupa Sexxy. Gabi Bădălău s-a întors vineri din Dubai la brațul Biancăi Drăgușanu, cei doi fiind surprinși de paparazzi pe aeroport. Imediat, Gabi Bădălău s-a îndreptat spre Constanța, la casa Claudiei Pătrășcanu, de unde trebuia să-și ia copiii, pe care nu-i văzuse de două săptămâni, conform termenului dat de instanță. Claudia Pătrășcanu, cu care este în divorț nu i-a dat însă copiii. “Azi așteptam copiii acasă, rezervasem să-i duc la munte. Am stat până la 5 la poartă. Nu m-a lăsat nici să-i văd. După două săptămâni de stat la ea, copiii sunt influențați. Copiii când vin la mine îmi zic.! De șase luni m-a blocat pe video, nu pot să-i văd pe video. De doi ani de zile eu îi susțin financiar și pe ea, și pe copii. Nu le lipsește nimic copiilor și nici ei” a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars, la emisiunea lui Dan Capatos, conform click.ro.

Bădălău a explodat pentru prima dată și a făcut declarații incendiare despre lupta pentru custodia pentru celor doi copii ai lor. “O să-i fac plângere penală. Claudia mă șantajează cu copiii. Acum câteva luni am primit o hârtie în care Claudia îmi cere 15.000 de euro și un apartament, plus cheltuieli cu școala copiilor”, a declarat Gabi Bădălău, la Xtra Night Show, potrivit sursei citate.

Claudia Pătrășcanu nu s-a putut abține și i-a dat replica în direct lui Gabi Bădălău.

Citește articolul complet: https://www.click.ro/vedete/romanesti/gabi-badalau-dezvaluiri-despre-divortul-de-claudia-recunosc-ca-am-inselat-o-mi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava