Concert pascal
MOPAN Suceava

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se dă acum prin intermediul plângerilor penale, făcute de ambele părți. La ultima înfățișare de la Judecătoria sectorului 6, ce a avut loc zilele trecute, Claudia Pătrășcanu i-a adus la cunoștință lui Gabi Bădălău că i-a făcut o plângere la DIICOT pentru proxenetism și trafic de droguri. În replică, avocații lui Gabi Bădălău au reacționat și i-au făcut o formulare Claudiei Pătrășcanu pentru alienare parentală, potrivit click.ro.

Gabi Bădălău deține o înregistrare cu fiul cel mic, Nicholas, în care băiatul recunoaște că fratele lui mai mare, Gabriel, este alimentat de Claudia Patrășcanu si pus să spună că nu vrea să meargă acasă la tatăl lui. Pe acest motiv, Claudia Patrășcanu refuză să-i mai dea copiii lui Gabi Bădălău chiar și în weekend-urile când acesta are dreptul, conform legii.

Într-o definiție dată de psihologi, alienarea parentală înseamnă că, prin gânduri, acțiuni şi maniere verbale sau non- verbale un copil este abuzat emoțional, îndoctrinat (“i se spală creierul”), pentru a-l determina să creadă că celălalt părinte este un dușman sau pentru a-i sugera ostilitatea sau inferioritatea acestuia. Prin comportamentul său, părintele alienator încearcă să îl atragă pe copil de partea sa şi să îl întoarcă împotriva celuilalt, scrie Hotnews.ro, într-un articol pe teme juridice, redactat de doi avocați.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/gabi-badalau-o-acuza-pe-claudia-patrascanu-de-alienare-parentala-ce-inseamna-acest

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava