Concert pascal
MOPAN Suceava

Jurata de la „Vocea României”, Loredana Groza, îşi freacă mâinile de bucurie, căci, în sfârşit, după un proces lung şi întortocheat cu Gabi Luncă, magistraţii Tribunalului Ilfov i-au dat marţi câştig de cauză. Mai mult, Lori trebuie să primească şi o sumă consistentă de la ”Regina muzicii lăutăreşti”, drept cheltuieli de judecată. Decizia este definitivă şi irevocabilă, aşa că Gabi nu mai are nici o portiţă de scăpare, potrivit click.ro.

Disputa dintre cele două mari cântăreţe a debutat în octombrie 2012, când Gabi Luncă (79 de ani) a apelat la ajutorul judecătorilor, pentru a i se face dreptate. Interpreta a susţinut că Loredana (47 de ani) i-ar fi preluat o piesă şi a inclus-o pe materialul ei discografic “Agurida”, lansat în anul 2001. Este vorba despre melodia “Cip-Cirip”, pe care vedeta Pro TV ar fi înregistrat-o sub numele de “Într-o zi la poarta mea”. Solista de muzică lăutărească a menţionat, la acea vreme, că jurata de la “Vocea României” (PRO TV) nu i-ar fi cerut acordul, măcar telefonic, în condiţiile în care această piesă este în repertoriul ei încă din anii tinereţii, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/gabi-lunca-e-buna-de-plata-pierdut-procesul-cu-loredana

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava