Jurata de la „Vocea României”, Loredana Groza, îşi freacă mâinile de bucurie, căci, în sfârşit, după un proces lung şi întortocheat cu Gabi Luncă, magistraţii Tribunalului Ilfov i-au dat marţi câştig de cauză. Mai mult, Lori trebuie să primească şi o sumă consistentă de la ”Regina muzicii lăutăreşti”, drept cheltuieli de judecată. Decizia este definitivă şi irevocabilă, aşa că Gabi nu mai are nici o portiţă de scăpare, potrivit click.ro.

Disputa dintre cele două mari cântăreţe a debutat în octombrie 2012, când Gabi Luncă (79 de ani) a apelat la ajutorul judecătorilor, pentru a i se face dreptate. Interpreta a susţinut că Loredana (47 de ani) i-ar fi preluat o piesă şi a inclus-o pe materialul ei discografic “Agurida”, lansat în anul 2001. Este vorba despre melodia “Cip-Cirip”, pe care vedeta Pro TV ar fi înregistrat-o sub numele de “Într-o zi la poarta mea”. Solista de muzică lăutărească a menţionat, la acea vreme, că jurata de la “Vocea României” (PRO TV) nu i-ar fi cerut acordul, măcar telefonic, în condiţiile în care această piesă este în repertoriul ei încă din anii tinereţii, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/gabi-lunca-e-buna-de-plata-pierdut-procesul-cu-loredana

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava