Concert pascal
MOPAN Suceava

Muzica lăutărească e mai săracă de când în ceruri au plecat să cânte, în doar o săptămână, trei nume grele ale genului: Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă. Toți trei au fost răpuși, ca o coincidență stranie, într-o zi de vineri, de nemilosul virus Covid-19. Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat duminică, 4 aprilie, iar Gabi Luncă, abia săptămâna viitoare, după cum Click! a aflat, în exclusivitate.

Gabi Luncă s-a stins din viață vineri seară, în jurul orelor 20.50, ea pierzând lupta cu Covid-19. Familia cântăreței face acum pregătirile pentru înmormântarea marii soliste, dorindu-și pentru ea o slujbă creștinească. Click! a aflat că familia marii cântărețe a făcut o solicitare la DSP, în urma căreia a fost aprobată o înmormântare creștinească pentru Gabi Luncă, chiar un spectacol în memoria marii doamne a muzicii lăutărești, de la care nu vor lipsi porumbeii albi și covorul roșu. Mai mult, familia dorește să-i îndeplinească acesteia ultima dorință: aceea de a fi înmormântată alături de soțul ei, Ion Onoriu, decedat în 1988.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-gabi-lunca-inmormantata-ca-o-regina-cu-covor-rosu-si-porumbei-albi-rebeca

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava