MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, localitatea Slănic Prahova a fost gazda finalelor Campionatului Naţional de Alergare Montană, competiţie la care au luat startul şi doi atleţi din judeţul Suceava, Gabriel Bularda, pregătit la CSM Dorna Vatra Dornei de Cristian Prâsneac şi Cătălin Tocilă, pregătit la LPS Suceava de profesorul Toader Flămând.

Cei doi au luat startul în cursa juniorilor I, pe distanţa de 6 kilometri, pe un traseu destul de dificil. Gabriel Bularda a terminat cursa pe locul II, iar Cătălin Tocilă pe locul III, primul la 56 de secunde de câştigătorul cursei, Adrian Garcea, iar al doilea la 1 minut şi 56 de secunde de lider. Cei doi atleţi din judeţ, alături de câştigătorul cursei, cu care vor face echipă, au reuşit astfel să se califice pentru Campionatul Balcanic de Alergare Montană, ce va avea loc pe 5 mai în Serbia, dar şi la Campionatul European de Alergare Montană, ce este programat pe 1 iulie în Macedonia.
Tot la finele săptămînii trecute şi tot la Slănic Prahova a avut loc şi Crosul Oraşului, competiţie în care Claudia Coştiuc, de la CSM Dorna Vatra Dornei a câştigat proba de 1000 de metri la copile I, Robert Kore a luat bronzul la juniori III, iar Denisa Kore a terminat a treia la copile II.

„Mă bucur pentru calificarea lui Gabriel Bularda la cele două competiţii internaţionale. La Crosul desfăşurat în aceeaşi zi am fost încântat de evoluţia sportivei Claudia Coştiuc, care creşte de la o cursă la alta şi cred că va ajunge o mare campioană. Mulţumim încă o dată celor ce ne sprijină şi ne finanţează, Primăria şi Consiliul Local al municipiului Vatra Dornei”, a explicat antrenorul Cristian Prâsneac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava