Concert pascal
MOPAN Suceava

Gabriel Lăutaru, fostul component al trupei Bombastic, pare că a revenit asupra deciziei de a divorţa de soţia sa, bolnavă de cancer. În urmă cu două zile, artistul a publicat câteva rânduri pe pagina lui de Facebook prin care îşi anunţa această intenţie. Ulterior, postarea a dispărut, ba chiar în locul ei a apărut o fotografie de familie cu cântăreţul, soţia şi copilul lor, potrivit sursei citate.

„Vă rog pe toți cei care rămâneți alaturi de Claudia şi aveţi inimă să o mai susţineți donând, folosiţi exclusiv contul pe numele ei deschis la banca ING. Eu nu mă mai ocup de cazul ei, fapt pentru care vă rog să nu mai faceţi donații pe numele meu ci doar în contul ei deschis în lei la banca menţionată mai sus. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi pentru că aţi fost şi sunteţi alături de ea! Dumnezeu să fie cu voi toți!”, a scris Gabriel pe pagina de Facebook dedicată campaniei de strângere de fonduri, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/gabriel-lautaru-de-la-bombastic-sters-mesajul-prin-care-anunta-ca-divorteaza-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava