MOPAN Suceava

Gabriela Cristea nu se lasă. Prezentatoarea de la Kanal D vrea cu orice preţ să-şi recupereze cei 400.000 de euro de la Marcel Toader. Aşa că a apelat de curând, din nou, la judecători pentru a putea începe un proces împotriva fostului ei soţ, potrivit click.ro.

A treia oară e cu noroc, sau cel puţin aşa spera Gabriela Cristea (41 de ani). Bruneta a depus zilele trecute o nouă solicitare la Tribunalul Bucureşti prin care vrea reexaminarea cererii care i-a fost anulată în luna august. Atunci, Gabriela a pierdut şansa de a-l aduce în sala de judecată pe fostul ei soţ, Marcel Toader (53 de ani), de la care vrea să-şi recupereze cei 400.000 de euro, pe care acesta i-ar fi luat în conturile ei. Prezentatoarea de la Kanal D nu renunţă nici în ruptul capului la aceşti bani, deşi Marcel Toader susţine că nu este dator cu nici măcar un leu fostei sale soţii. El a ţinut să-i transmită luna trecută şi un mesaj, prin intermediul Click!, după ce aceasta a mai pierdut o luptă în instanţă.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/gabriela-cristea-atenteaza-din-nou-la-banii-lui-marcel-toader

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava