Concert pascal
MOPAN Suceava

Dorul de copil e mare, mai ales când sarcina a venit după multe sacrificii! Gabriela Cristea s-a întors pe sticlă de o lună, cu noua ei emisiune de la Antena Stars, dar gândul îi zboară mereu acasă. Zilele trecute, gazda show-ului matrimonial „Te iubesc de nu te vezi” nu a mai aşteptat să termine programul şi şi-a răsfăţat fetiţa în curtea televiziunii, în pauzele de la emisiune, potrivit click.ro..

Gabriela Cristea (43 de ani) a revenit în televiziune la finele lunii mai după o absenţă de 8 luni. În tot acest timp, vedeta s-a dedicat în exclusivitate familiei, mai ales fetiţei ei Bella Victoria Margot. Pentru că şi-a dorit enorm un copil, vestea sarcinii a fost împlinirea unor rugăciuni fierbinţi. Aşa au ales Gabriela Cristea şi Tavi Clonda numele Victoria, declarându-se câştigători în lupta cu tratamentele pe care vedeta tv le-a făcut ca să rămână însărcinată, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/gabriela-cristea-isi-rasfata-fetita-pauze-cerut-sa-i-fie-adus-copilul-de-acasa

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava