Concert pascal
MOPAN Suceava

Gabriela Cristea nu a depășit nici acum traumele din căsnicia cu Marcel Toader. În cadrul emisiunii Mireasa: Capriciile Iubirii, prezentatoarea de televiziune a adus în lumină un aspect mai puțin știut despre legătura dintre ea și Marcel Toader. Nu, nu este vorba de infidelitate, căci asta se știa deja, ci de faptul că Marcel Toader profita și de veniturile consistente pe care aceasta le câștiga, notează click.ro.

Fără rețineri, Gabriela a punctat faptul că ea muncea de dimineața și până seara, iar fostul ei soț profita de acest lucru și nu doar că o înșela cu alte femei, dar mai și profita de banii ei munciți cu greu. Discuția a pornit în momentul în care, într-un cuplu din emisie, a fost vorba de infidelitate. „M-am enervat acum că deja mi se urcă la cap. Eu am fost măritată cu un alt bărbat înainte de căsnicia pe care o am acum. Eu munceam de mă găseau toți… Doamne iartă-mă ca să zic așa. Mă trezeam la ora 07:00 și veneam la 22:00. Nu aveam timp nici să respir și lucram de luni până sâmbătă inclusiv, iar el scotea alte femei pe banii mei. Și mă înșela pe banii mei”, a spus Gabriela Cristea, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/gabriela-cristea-nu-l-iarta-nici-in-mormant-pe-2238877.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava