Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu iese fum fără foc, iar zvonurile în ceea ce priveşte plecarea Gabrielei Cristea de la Kanal D s-au adeverit! Degeaba s-a luptat prezentatoarea să-şi reia locul în platoul „Te vreau lângă mine”, căci şefii turci au preferat-o la cârma emisiunii pe Bianca Drăguşanu, iniţial doar înlocuitoarea brunetei. Gabriela Cristea se pregăteşte să revină pe sticlă la Antena Stars, iar prima ei emisiune, tot matrimonială, va fi difuzată, cel mai probabil în direct, la 1 mai, informează click.ro.

Este vorba tot despre o emisiune matrimonială, dar ceea ce este extrem de interesant abia acum vine. Ea se va bate în audienţe cu rivala Bianca Drăguşanu de la ora 13.00, dar la posturi diferite.

În timp ce blonda rămâne titulara „Te vreau lângă mine”, emisiune produsă de Kanal d şi transmisă tot de la ora 13.00, Gabriela Cristea primeşte pe mână spaţiu de emisie la Antena Stars cu tot cu trupa soţului ei, Tavi Clonda, care va cânta în platou.

Citeşte articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-gabriela-cristea-si-bianca-dragusanu-se-bat-show-uri-matrimoniale-cand

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava