Concert pascal
MOPAN Suceava

La finalul săptămânii trecute municipiul Vatra Dornei a găzduit Gala Circuitului Carpaților la alergare montană, într-o locație deosebită, una dintre cele mai frumoase din județ și din țară – Sala Oglinzilor din clădirea primăriei, pentru a celebra 15 ani de alergare montană în România.

În cadrul galei au fost premiați cei mai buni alergători, au fost prezentate toate cursele care fac parte din Circuitul Carpaților, printre care se numără și maratonul Hit theegg – OuşoruChallenge organizat la Vatra Dornei și aflat la ediția cu numărul 6, s-a discutat despre importanța dezvoltării durabile a munților, istoricul și viitorul alergării montane în România, promovarea acestui sport în rândul tinerilor și bineînțeles despre un mod de viață sănătos și respectul cuvenit față de natură. Pentru că gastronomia locală reprezintă un punct forte al Țării Dornelor și al Bucovinei, la finalul evenimentului a avut loc și o degustare de produse tradiționale. În ziua următoare toți participanții și oricine a mai dorit să se alăture, au fost invitați  la o o ieșire în natură, la pas sau în alergare, pe trasee turistice din jurul stațiunii.

Asociația RoMontana a fost organizatorul principal al acestei gale, cu sprijinul primăriei municipiului Vatra Dornei și împreună cu mai mulți parteneri, voluntari și sponsori care ne sunt alături în promovarea alergării montane și organizarea de evenimente și competiții.

În acest an, ediția a 6-a a competiției de alergare montană de la Vatra Dornei “Hit theEgg – OușoruChallenge” se va desfășura în 13 august și va cuprinde probele de maraton (45 km), semi-maraton (25 km), cross (10 Km) și cursa copiilor. Detalii pe www.hte.run

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava