Muzeul Bucovinei
Galerie foto41 poze în acest set

102 elevi din municipiul Fălticeni care au obținut medii cuprinse între 9 și 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat au fost sărbătoriți duminică după amiază de către comunitate la Gala Excelenței în Educație eveniment din cadrul Zilelor Fălticeniului. Copiii au primit diplome de excelență și premii în bani din mâna primarului Gheorghe Cătălin Coman. Cei cu medii cuprinse între 9 și 9,99 au primit câte 500 de lei. Doi absolvenți cu media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, Alexandru Vartolomei și Lavinia Vultur, au primit câte 1.000 de lei fiecare. Premiile au fost aprobate de Consiliul Local printr-un proiect inițiat de primar. Lista premianților include 27 de absolvenți de gimnaziu și alți 75 de la liceu. Festivitatea de premiere a avea loc pe pontonul de la Baza de Agrement „Nada Florilor”.

”Este o zi frumoasă pentru toți pentru că azi sărbătorim valorile”

Primarul Coman a ținut să-i felicite pe toți elevii merituoși și să arate că tinerii reprezintă resursa cea mai importantă pe care o are municipiul Fălticeni. ”Este o zi frumoasă pentru toți pentru că azi sărbătorim valorile. Facem un gest de normalitate pentru că investim în viitor, investim în educație. Sunt 102 copii premiați și ne mândrim cu ei. Un număr extraordinar de mare de copii care au reușit performanța ca la examenul de Capacitate și la Bacalaureat să obțină medii peste 9. Ne mândrim cu ei, îi felicit și le spun că îi iubesc. Mult succes în viitor și să dea Dumnezeu ca tot ceea ce înseamnă această manifestare să vă stimuleze pentru obținerea unor performanțe deosebite în activitate pentru că sunt convins că veți reprezenta cu cinste municipiul Fălticeni”, a declarat Cătălin Coman.

Gala Excelenței în Educație la Zilele Fălticeniului. Peste 100 de elevi cu medii peste 9 la Capacitate și Bac premiați de municipalitate. Coman: ”Ne mândrim cu voi”, 8.2 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (6 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava