Concert pascal
MOPAN Suceava

Gala Premiilor Gopo, la care sunt apreciate cele mai importante realizări ale cinematografiei româneşti din anul precedent, a avut loc marți, 29 iunie, la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din Bucureşti. Click! prezintă marii câștigători ai serii!

Actorul Adrian Nicolae a fost amfitrionul celei de-a XV-a ediţii a Galei Premiilor Gopo. „Cinematografia română e ca ursul carpatin, ambele sunt protejate de statul român”, a fost gluma cu care acesta a deschis seara specială, potrivit sursei citate.

Cunoscutul actor Costel Constantin a fost distins cu Premiul Gopo pentru Întreaga Carieră, iar scenografa şi creatoarea de costume Doina Levintza a fost omagiată cu Premiul pentru Întreaga Activitate, oferit de Primăria Municipiului Bucureşti prin Centrul Cultural Expo Arte.

Două premii speciale pentru carierele lor deopotrivă excepţionale şi îndelungate au fost acordate criticului de film Magda Mihăilescu şi sculptorului machetist Enache Hărăbor.

Procesul de votare, care implică peste 600 de profesionişti din industria cinematografică, s-a desfăşurat până pe 29 iunie, pe platforma pusă la dispoziţie de organizatori.

Citește articolul complet și află care sunt toți câștigătorii, accesând: https://www.click.ro/vedete/romanesti/premiile-gopo-2021-castigatori

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava