MOPAN Suceava

După ce a cutreierat întreaga ţară, expoziţia The Tarranterra Project a ajuns la Iulius Mall Suceava, unde va sta până duminică, 27 februarie 2022 inclusiv. Aproximativ 9.000 de persoane au admirat, în patru zile, cele 36 de tarantule exotice.

Iulius Mall Suceava găzduieşte, în această săptămână, o expoziţie educativă inedită, interesantă atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Sucevenii au ocazia să admire, de la câţiva centimetri distanţă, 36 de tarantule din specii diverse, provenite din toate zonele de pe Pământ. Acestea sunt expuse în terarii speciale, care reproduc fidel habitatele în care trăiesc.

În primele patru zile, aproximativ 9.000 de persoane au vizitat expoziţia de la etajul mall-ului (zona Altex), accesul realizându-se etapizat, în grupuri restrânse. Vizitatorii au aflat informații interesante, precum: câți ani trăiesc tarantulele, cum se apără de prădători, când a fost folosită prima dată denumirea de tarantulă, despre anatomia şi hrana lor, dar şi multe altele.

The Tarranterra Project are scop educativ, dar şi unul terapeutic, adresându-se celor care vor să cunoască mai multe despre tarantule, precum şi celor care doresc să îşi învingă teama de păianjeni. Tarantula vedetă a expoziţiei este din specia Xenesthis immanis, originară din Columbia, fiind cel mai mare exemplar expus, de 25 centimetri lungime.

Accesul este gratuit, expoziţia fiind deschisă zilnic, până duminică inclusiv, în intervalul orar 10:00 – 22:00, la etajul Iulius Mall.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava