Concert pascal
MOPAN Suceava

La începutul fiecărui an, antrenorii echipelor sucevene își exprimă speranțele și dorințele lor pentru campionatele ce vor urma. Toți tehnicienii suceveni și-au dorit pentru jucătorii lor și ca și pentru toată lumea de altfel, în primul rând: sănătate.
”La început de an 2013 doresc la lumea multă sănătate și fie ca jucătorii noștri să fie feriți de accidentări. Avem nevoie și de puțin noroc la acest debut de an pentru că avem meciuri dificile și în campionat și în Challenge Cup.
Vreau ca anul 2013 să ne putem îndeplini obiectivele propuse, semifinalele Challenge Cup și un loc în cupele europene la finele sezonului 2012-2013 al Ligii Naționale. Trebuie să muncim serios și să ne concentrăm pe jocul nostru pentru că vom avea numai de câștigat” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin CS Universitatea Suceava, Răzvan Bernicu.
”Sănătatea este cea mai importantă și sper ca jucătorii noștri să aibă parte de ea în 2013. Îmi doresc să alcătuim un lot competitiv la Rapid și să ne menținem în eșalonul secund al fotbalului românesc. Dacă vom evolua la nivelul unor partide din tur ca și cele cu Farul Constanța, FC Botoșani sau Dinamo II, atunci ptem spera la un loc cât mai bun în seria I. Reunirea lotului formației noastre va avea loc în data de 14 ianuarie” a afirmat antrenorul principal al echipei de fotbal Rapid Suceava, Ovidiu Murariu.
”Noi suntem primii care vom intra în focul competițiile oficiale, în 26 ianuarie urmând să jucăm în deplasare cu Dacia Buzău. Pentru noi important este ca în 2013 să promovăm cât mai mulți tineri în echipa de seniori CSM Suceava. Al doilea obiectiv al nostru, la fel de realist ca și primul, este accederea în turneul play-off și poate chiar la barajul de promovare. Nu ne gândim prea departe pentru că nu avem resurse, însă acumularea experineței competiționale este întotdeauna benefică pentru cei mai tineri. Am început deja întinerirea lotului grupării noastre, baza fiind alcătuită din fălticenenii Lupu, Andone și Pădurariu și vrem să continuăm pe aceeași linie și cu sportivi de la LPS Suceava” a fost de părere antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
”Rugbiul sucevean a traversat o perioadă extrem de dificilă în ultimii doi ani. Dacă nu am avut performanțe la nivelul echipei de seniori, în schimb pot afirma cu justificată mândrie că sportivi crescuți la Suceava au ajuns să evolueze pentru cele mai bune formații ale României cum ar fi, RC Timișoara, CSM Baia Mare sau Steaua.
Pentru 2013 îmi doresc o pregătire bună și realizări atât cu formația de seniori CSM Bucovina Suceava, cât și cu cele de juniori. Sper să avem în continuare sprijinul autorităților locale și să aducem rugbiul sucevean acolo unde îi este locul. Nu știm încă ce format va noul campionat al Diviziei Naționale de rugby, dar vreau să ne descurcăm mai bine decât în utimul sezon competițional.
Anul 2013 va fi marcat de un eveniment de excepție pentru rugbiul sucevean și anume, împlinirea a 50 de ani de la primul meci oficial al unei echipe sucevene. În 14 aprilie 1963 s-a disputat partida dintre o formație ieșeană și Constructorul Suceava. Vrem să sărbătorim acest lucru pentru ca sî arătăm tuturor că Suceava rămâne un reper important pe harta rugbiului românesc” a menționat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava