MOPAN Suceava

În vederea prevenirii și combaterii infecției cu Coronavirus COVID-19, Garda Forestieră Suceava a informat că sistează programul de activitate cu publicul. Această măsură de restricționare se aplică pentru perioada 13-31.03.2020 și va fi ridicată la o dată ulterioară, în funcție de dinamica evenimentelor.

La nivelul Gărzii Forestiere Suceava a fost aprobat un set de măsuri ce presupun schimbarea modului de lucru cu publicul, pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul tip de coronavirus (COVID-19).

Astfel, în perioada 12.03 – 31.03.2020, activitatea de relații cu publicul la instituție, se va desfășura fără interacțiunea directă a angajaților cu persoanele din afara instituției.

Cetățenii care vor să solicite informații sau să desfășoare alte activități de relații cu publicul- audiențe, apostilă, petiții, etc – pot apela telefonic la numărul de telefon 0230. 520.790 sau transmite prin poșta electronică la adresa de email gardaforestiera.suceava@gmail.com sau prin corespondență, documentațiile aferente.

Documentațiile în vederea obținerii autorizațiilor / acordurilor / avizelor / deciziilor se vor trimite în mod obligatoriu către Garda Forestieră Suceava prin poștă electronica, fax, poștă/curierat.

În vederea întocmirii documentațiilor, cererile/formulare tip de solicitare se găsesc pe site-ul oficial al instituției la secțiunea: http://www.gardaforestierasv.ro/index.php?id=II_7 , și la secțiunea ”Bune Practici”.

Documentele emise de Garda Forestieră Suceava vor fi transmise către solicitanți prin poștă electronica, fax, poștă/curierat.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon 0230.520.790 sau la email gardaforestiera.suceava@gmail.com.

În funcție de evoluția situației la nivel național, măsurile pot fi prelungite pentru o perioadă ce va fi stabilită ulterior.

Inspector șef,

Mihai GĂȘPĂREL

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava