Concert pascal
MOPAN Suceava

Reprezentantele sexului frumos care au participat la evenimentul „Femei de succes – Performanță la superlativ”, organizat duminică, 1 martie, la Shopping City Suceava, au primit flori și felicitări din partea copreședintelui Organizației Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan.

Mesajul a fost transmis prin echipa de tineri liberali care i-a avut în  frunte pe Lucian Harșovschi și pe Niculai Barbă. Gestul vine ca avanpremieră la Ziua Internațională a Femeii, care se sărbătorește pe 8 martie, ca un simbol al primăverii, dar și ca o apreciere a activității depuse de femeile care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în domeniile în care lucrează. Manifestarea de duminică a fost organizată de Fundaţia „Şanse Egale, Valoare, Autoritate” (SEVA), Asociaţia „Edu-Max”, Monitorul de Suceava, Televiziunea Intermedia, Novaoptic Suceava şi Shopping City Suceava.

Acțiunea deputatului Ioan Balan și a Organizației Municipale Suceava a PNL de a oferi flori femeilor la debutul primăverii a continuat în stradă mai exact în cartierul Burdujeni și va continua în zilele următoare și în celelalte cartiere ale municipiului reședință de județ. Ea se va încheia în data de 8 martie de Ziua Femeii. Trebuie spus că tinerii liberali au oferit duminică din partea deputatului Ioan Bălan peste 2.000 de garoafe femeilor care le-au ieșit în cale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava