MOPAN Suceava

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava întrunit astăzi în ședință extraordinară a decis ca evenimentele cultural artistice în orașe și comune gen ”zilele localităților” sau balurile și activitățile festive din școli să se desfășoare doar după ”o analiză judicioasă”. Această formulare ascunde de fapt o intenție de descurajare a celor ce vor să organizeze astfel de evenimente ținând cont de situația pandemică actuală. Iată hotărârea CJSU:

”Prin Hotărârea nr.153 din 15.09.2021 s-a decis actualizarea de către Direcția de Sănătate Publică Suceava și înaintarea spre aprobare Ministerului Sănătății a Planului județean de reziliență față de recrudescența COVID-19 la nivelul județului Suceava, având în considerente dimensionarea judicioasă a paturilor destinate acordării asistenței medicale de specialitate pacienților suspecți/confirmați COVID-19, precum și menținerea la un standard înalt a actului medical de specialitate în cazul patologiilor non-COVID.

Analizarea judicioasă de către Inspectoratul Școlar Județean Suceava a   oportunității organizării și desfășurării activităților și evenimentelor cultural-artistice de tipul: baluri și activități festive în cadrul instituțiilor de învățământ, pe întreg teritoriul județului Suceava, până la constatarea unui regres semnificativ din punct de vedere epidemiologic de către Direcția de Sănătate Publică Suceava.

Analizarea judicioasă în cadrul Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență Suceava a oportunității organizării și desfășurării activităților și evenimentelor cultural-artistice de tipul: festivități și evenimente organizate de administrațiile publice locale cu prilejul sărbătoririi zilei localității, până la constatarea unui regres semnificativ din punct de vedere epidemiologic de către Direcția de Sănătate Publică Suceava”.

Gata cu distracțiile. Autoritățile județene taie elanul organizării balurilor bobocilor în școli sau a evenimentelor cultural artistice în localități, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava