Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 22 ianuarie ora 14.20, echipajul de politie format din lucrători ai Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei Câmpulung Moldovenesc, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control ansamblul de vehicule format din cap tractor și semiremorca, care transporta material lemnos (cherestea), conducătorul auto prezentând avizul de însoțire în care era consemnata cantitatea de 51,8492 mc cherestea tivita, specia molid.

Din primele verificari, a rezultat faptul ca exista suspiciuni cu privire la transportul de material lemnos în cauza, respectiv cantitatea transportata nu ar corespunde cu cea înscrisă în avizul de însotire.

Ansamblul de vehicule a fost condus  la  Atelierul de Productie Sadova, din cadrul O.S.  Pojorata,  fiind  indisponibilizat  și  predate în custodia  paznicului  de  serviciu  al Atelierului de Productie Sadova.

La 23.01.2023 s-au continuat verificarile privind transportul de material lemnos din 22.01.2023. Politiștii din cadrul Politiei Câmpulung. Moldovenesc s-au deplasat la Depozitul de legume și fructe de pe raza comunei Sadova, unde în prezenta reprezentantilor OS Pojorata, a reprezentantilor ISCTR, a conducatorului auto și a administratorului societatii transportatoare s-a procedat la inventarierea materialului lemnos de pe ansamblul de vehicule.

În urma inventarierii materialului lemnos, s-a constatat cantitatea de 4,25 mc (în valoare de cca. 4000 lei) cherestea tivită în plus fata de cantitatea consemnată în avizul de însotire emis, motiv pentru care s-a procedat la confiscarea acesteia și sanctionarea contraventională cu amendă în valoare de 4.000 lei conform Legii 171/2010 a emitentului avizului.

Totodata, s-a procedat la indisponibilizarea ansamblului de vehicule, fiind aplicata de catre ISCTR și sanctiune contraventionala cu amendă în valoare de 6.000 lei conducatorul auto pentru refuzul de a supune vehiculul verificarii prin cantarire.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava