MOPAN Suceava

Solistul trupei Bush, Gavin Rossdale, a scos de pe noul album piesele despre despărţirea sa de Gwen Stefani, pentru că erau prea triste, potrivit contactmusic.com.

Rockerul în vârstă de 51 de ani s-a despărţit de cântăreaţa în vârstă de 47 de ani în 2015, după un mariaj de 13 ani. Divorţul lor s-a finalizat în aprilie 2016.

Gavin a spus că noul material discografic al trupei sale, intitulat ‘Black And White Rainbows’, nu va conţine doar melodii despre suferinţa sa de după destrămarea mariajului său. „Am fost atent să evit cântece pe care fostul meu manager le-a catalogat ca fiind prea triste pentru a fi incluse pe orice disc vreodată. Nu am vrut să se învârtă totul în jurul meu şi să fie vorba doar despre o despărţire. Am dorit să fie un album universal, un album despre viitor.”, a spus el pentru ziarul Daily Star.

Gavin a luat deicizia de a elimina de pe noul său disc piesele care făceau referire la viaţa sa amoroasă cu probleme, însă nu la fel a făcut şi fosta lui soţie, Gwen. Cântăreaţa şi-a pus toate emoţiile în piesele incluse pe  albumul ‘This Is What The Truth Feels Like’, lansat anul trecut. Gwen, care împarte cu Gavin custodia celor trei copii ai lor, Kingston, în vârstă de zece ani, Zuma, de opt ani, și Apollo, în vârstă de doi ani, a spus într-un interviu pentru USA Today despre durerea prin care a trecut după despărțire. Ea a spus, înainte de lansarea albumul, conform sursei citate: „Eram moartă. Mă simțeam de-a dreptul moartă, eram panicată – cred că oricine s-ar fi simțit la fel. Cred că făcând parte din juriul The Voice, înconjurându-mă de muzică mereu și de toți acești oameni care trecuseră deja prin ce eu treceam pentru prima dată, m-a ajutat și m-a scos din acea stare.”

În ciuda faptului că a încercat să nu transforme noul material discografic al trupei într-unul despre despărţire, Gavin a mărturisit că, totuşi, emoţiile prin care a trecut după destrămarea mariajului său şi-au pus amprenta asupra albumului. „Este imposibil să eviţi complet, nu pot fi aşa. Fără să fi vrut, peste tot se regăsesc aluzii la stările mele, pentru că eu am scris versurile pieselor.”, a mai spus rockerul, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava