MOPAN Suceava

În ultima perioadă lumea s-a aplecat sau aplicat către baza piramidei. Este momentul în care ne vom aminti de cei care întrețin gazonul stadionului ”Areni” și care se ocupă de complexul CSM din Suceava. În acest moment, suprafața stadionului sucevean este una dintre cele mai bune din Moldova, iar echipa care se ocupă de acest lucru este una foarte deosebită.

”Brigada diversă” suceveană este condusă de Neculai Grosu, nimeni altul decât fostul echipier al CSM Suceava care simte și acum firul ierbii, la fel cum era pe teren. Să nu uităm că ”veteranul” fotbalist este și delegatul grupării Foresta Suceava.

”Ajutor de șerif” este Pepe Armeanca, stăpânul cheilor de care am mai amintit și care se ocupă de magazie și tot ce este ”clean” în asociație.

Gazonul terenului ”Areni”a fost la standarde deosebite tot timpul grație faptului că este primenit și tuns constant. Cel care conduce mașinuța de tuns iarba este Nicu Lauda din Bucovina, un om foarte fain care știe mersul.

În continuare urmează Andone. ”Micul” lucrător sucevean este cel care știe starea steagurilor de pe vremea de odinioară din magaziilor sucevene. Uriașul calm este cel care mai apasă, din când în când, gazonul dacă sare o brazdă.

Andone este în echipă cu Cristi, responsabilul cu lista. Tânărul care știe cum funcționează pe o lopată, este cel care știe pe ce listă ești și dacă poți intra pe stadion.

În ajutorul formației care se ocupă de treburile grele vine ”Mama” Maria, stăpâna mopului. Ea se ocupă de interioarele din cadrul clubului Foresta Suceava, culoare, vestiare și toate celelalte depedințe.

Ultimul, dar nu cel din urmă este un tip pe care ați obișnuit să-l vedeți în ghete și nu în cizme de cauciuc. Este vorba despre fostul jucător Mihai Guriță, un om cu inima mare și pe teren și în afara lui.

Interesant este faptul că ”echipajul” pe care vi l-am prezentat se înțelege la fix cu cei doi G de la clubul CSM Suceava. Lucrătorii de la CSM Suceava, Ghiță și Geolgău, pe porecle, sunt doi lucrători pricepuți și care știu ”mersul” în zonă și colaborează pefect cu cei de la Foresta.

Așadar, terenul și tribunele stadionului ”Areni” arată bine, ca de eșalon secund, mai complicat este cu cei care joacă pe el.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava