Concert pascal
MOPAN Suceava

Și rutina zilelor Geaninei Ilieș a fost afectată. De când petrece majoritatea timpului acasă, prezentatoarea reality-show-ului „Gospodar fără pereche” de la PRO TV spune că a fost nevoită să-și gândească foarte bine un nou program. În astfel de momente, anxietatea abia așteaptă să bată la ușă, iar Geanina și-a dat seama de acest lucru. A povestit în exclusivitate pentru ghidul Click! TV din 24 aprilie, care se distribuie gratis, împreună cu ziarul Clcik!, care sunt remediile ei împotriva depresiei.

Prezentatoarea reality-show-ului “Gospodar fără pereche” de la PRO TV spune că, după părerea ei, avem ceva bun de învățat din toată această perioadă: posibilitatea de a petrece mai mult timp cu familia, de a dedica o atenție mai mare pasiunilor noastre și de a conștientiza cât de frumoasă și importantă este fiecare zi trăită. Geanina mai consideră că este normal să avem unele stări anxioase în această perioadă, dar vine și cu remedii.

  • Geanina, cum ți-a fost afectată viața din cauza stării de urgență iscată de coronavirus?

A fost o schimbare pe care nimeni nu a anticipat-o și sunt în continuare schimbări, cel puțin la nivel psihologic, pentru toată lumea. Este ceva normal să trecem prin stări mai puțin plăcute în această perioadă. Eu încerc să-mi reconstruiesc o altă rutină, fac lucruri care poate nu erau atât de obișnuite pentru mine. Rutina este foarte importantă. Elimină stările și gândurile anxioase.

Geanina Ilieș: «Este ceva normal să trecem prin stări mai puțin plăcute în această perioadă»

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/geanina-ilies-despre-depresia-cauzata-de-pandemie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava