Concert pascal
MOPAN Suceava

Cine ar fi crezut că o poveste încheiată acum 6 ani mai poate stârni atâtea intrigi, controverse, acuzații și gelozii. Iată că triunghiul Misty-Keo-Andreea Bălan s-a reactivat și a dat naștere unor situații care fac vâlvă în mediul online. Cele care se împung cu vorbe sunt Misty și Andreea Bălan, căci Keo preferă să tacă și să urmărească „războiul” de pe margine, notează click.ro.

Cum a început totul? Andreea Bălan, despărțită recent dar nedivorțată încă de actorul George Burcea, a dat câteva like-uri la postările de pe Instagram ale fostului iubit, Keo. Keo, de care Andreea s-a despărțit în 2014, după 8 ani de relație, are acum o familie cu Misty (Alexandra Pavel), cei doi devenind părinți de fetiță în ianuarie 2018.

Like-urile Andreei Bălan la postările în care Keo cântă la pian au fost semnalate de ciao.ro, care a publicat și dovezi, adică printscreen-uri. Imediat au început să apară speculații că solista Andreea Bălan ar fi interesată de fostul iubit și că prin aprecierile ei la pozele în care Keo apare singur, adică fără soție și fără copil, ar dori să transmită anumite mesaje. Click! a urmărit fotografiile respective și a observat că aprecierile de la andreeabalanofficial.ro au dispărut. Semn că solista s-a sesizat. Însă aceste aprecieri au fost observate și de Misty, care le-a răspuns fanilor de pe instagram.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/gelozia-reaprins-razboiul-misty-si-andreea-balan-se-cearta-din-cauza-lui-keo-sa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava