Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântărețul de muzică populară Gelu Voicu nu a ieșit din casă timp de doi ani. Totul din cauza unei fracturi de tibie și peroneu, la piciorul stâng. Artistul spune că pandemia le-a făcut un mare rău artiștilor, situația aceasta în care ei nu au putut cânta la scară globală fiind ”fără precedent”, notează click.ro.

Gelu Voicu a avut o fractură de tibie și peroneu la piciorul stâng, și a stat mai mult acasă, timp de doi ani. A realizat că nu știa să spună „nu” și a învățat ce înseamnă să fii un tată prezent în viața copiilor. Din acel moment, Gelu Voicu și-a reconsiderat prioritățile, așa că pandemia l-a prins pregătit din acest punct de vedere. Cu toate acestea „ce ne-a făcut pandemia nouă, artiștilor, este fără precedent!”, spune el. Gelu Voicu este căsătorit cu Felicia și au împreună trei copii, doi băieți, Tudor Bogdan (14 ani) și Vlad Ștefan (6 ani), dar și o fetiță, Maria Sofia, în vârstă de 3 ani.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/gelu-voicu-ce-ne-facut-pandemia-noua-artistilor-este-fara-precedent

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava