• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

22 mai 2018, o zi încărcată de nostalgie, o zi cu lacrimi de bucurie sau de tristeţe, momente unice, cu încărcătură emoțională puternică, o zi în care dialogul dintre profesorii actuali ai Colegiului Tehnic C.F. “Unirea” și seniorii colectivului de cadre didactice al acestei școli a fost unul înțesat de învățăminte, sfaturi sincere și înțelepte, vorbe de suflet, amintiri prețioase depănate atât de delicat. O zi în care, la Colegiul „Unirea”, foști profesori și directori, inițiatorii temerari ai unei școli cu renume și prestigiu, au revenit în locul din care, acum mai mulți sau mai puțini ani, au plecat.

„Profesorii pensionari ai Colegiului “Unirea” au uimit, au cucerit printr-o noblețe rară, prin eleganță și excelență. Le mulțumim pentru un „consiliu profesoral” de excepție, pentru răbdare și încurajări, dar și pentru aprecieri și îmbrățișări sincere și pline de cădură! Le mulțumim pentru aceste clipe memorabile!” a declarat profesor Iuliana Gordin, purtător de cuvânt, Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava