MOPAN Suceava

Vacanța se apropie de final, iar la Iulius Mall Suceava pregătirile sunt întâmpinate cu o ediție specială a târgului Bag Expo. Timp de cinci zile, elevii și studenții pot alege dintr-o multitudine de variante, practice și moderne. Totodată, doamnele și domnișoarele sunt invitate să admire şi să achiziţioneze noi modele de genţi, din colecţia de toamnă.

Pasionați de accesorii? De miercuri până duminică, în perioada 6 – 10 septembrie 2017, parterul Iulius Mall Suceava va găzdui o nouă ediție a târgului Bag Expo. Această ediție este dedicată pregătirilor pentru începutul anului școlar, fiind locul în care fiecare își va găsi articolele potrivite preferințelor sale, sub forme, culori și modele diferite. Prichindeii vor putea opta pentru gentuțe și ghiozdane vesele sau cu personaje din desene animate, elevii vor găsi genți și rucsacuri încăpătoare și în tendințe, în timp ce pentru studenți și nu numai vor fi prezentate o multitudine de serviete, genți și rucsacuri pentru laptop.

Bag Expo le oferă domnișoarelor cochete prilejul de a alege din nenumărate modele de genți, versatile și ușor de adaptat ținutelor pentru școală. Propunerile Bag Expo au fost selectate pentru a oferi maximum de confort și în ton cu trendurile actuale.

În plus, târgul va reuni mii de alte articole, printre care şi piese din noua colecţie, în culorile toamnei. Nu vor lipsi plicurile elegante, genţile casual sau sport, poşetele pentru petrecerile nocturne, clutch-urile cu cristale Swarovski, trollerele şi genţile de voiaj, borsetele, portofelele, curelele și multe altele.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava