Concert pascal
MOPAN Suceava

Încă de când a ieșit la iveală vestea că urmează să divorțeze, Andreea Bălan și George Burcea și-au exprimat opiniile în legătură cu acest subiect în mediul online, unde fanii amândurora nu mai conteneau cu întrebările, notează click.ro.

Cei doi „s-au războit” în mesaje care mai de care mai acide, ambii dorind să explice cât mai bine situația în care au ajuns, deși nu au fost foarte generoși cu detaliile exacte. Andreea Bălan a fost invitată și în cadrul unei emisiuni unde a dat detalii suplimentare despre căsnicia sa. La rândul lui, George Burcea a reacționat pe rețelele de socializare la tot ce s-a vehiculat în presă, deși inițial i-a trimis pe curioși să vorbească cu Andreea despre acest subiect. Se pare că mai mulți admiratori i-au reproșat că și-a abandonat familia, după ce Andreea a publicat un mesaj în mediul online în care spunea acest lucru. „După o perioadă de 5 ani, am decis să pun capăt relației cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, aș dori să le transmit următorul lucru: vedeți-vă de gunoiul din propria viață. Dacă nu mai locuim sub același acoperiș, nu inseamnă că mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile ( în funcție de activitătile profesionale), iar după ce trece gripă vom petrece și mai mult timp împreună prin parcuri/ săli de repetiții, platouri sau excursii.”, e doar o mică parte din mesajul transmis de George Burcea, pe care a decis ulterior să îl șteargă de pe pagina sa, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/george-burcea-rabufnit-dupa-ce-fost-acuzat-ca-si-parasit-fetitele-le-vizitez-la-2-3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava