MOPAN Suceava

Nici bine nu a scăpat de probelemele de sănătate, că Andreea Bălan e devenit din nou ținta unor atacuri, mai mult sau mai puțin răutăcioase, legate de imaginile pe care aceasta le-a publicat pe parcursul perioadei în care a fost internată în spital, amintește click.ro.

Soțul Andreei, actorul George Burcea, sătul de afirmații răutăcioase la adresa partenerei lui de viață, a luat și el atitudine în mediul virtual și i-a dat replica Iuliei Albu, care i-a criticat soția.

„Chiar așa, cine o machiază, cine îi face unghiile, de ce se machiază, cine o aranjează, cine o îmbracă, cine o dezbracă, de ce o îmbracă, de ce n-o dezbracă, dar de ce face poze, dar de ce postează, cine-i Sanador, dar de ce la Sanador… ahaaa, face reclamă, dar de ce face reclamă..etc etc. Domnișoară Julia, domnilor trepăduşi care comentați, în loc să va vedeți de viitorul vostru strălucit… Ştiți de ce face aceste lucruri? Pentru că poate și de aici și frustrarea voastră, din neputință.” e parte din mesajul scris de George Burcea, într-un comentariu, pe pagina de Facebook a Iuliei Albu.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/george-burcea-rabufnit-sotul-andreei-balan-infuriat-dupa-ce-iulia-albu-i-atacat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava