Concert pascal
MOPAN Suceava

George Burcea a părăsit competiția „Ferma: Orășeni versus săteni”, însă telespectatorii pot vedea în continuare amănunte din duelul dintre el și colega de trupă a fostei sale soții, căci producția este una înregistrată. Războiul acuzațiilor a continuat până în momentul în care George a fost eliminat, ambii protagoniști aurncând vorbe dure, potrivit click.ro.

Deși a părăsit competiția, înregistrarile în care George vorbește despre relația tensionată pe care o are cu fosta soție, dar și cele în care se află în conflict deschis cu prietena ei, Andreea Antonescu, continuă să fie scoată la iveală amănunte neștiute despre un divorț complicat.
„Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei…nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, (n.r.) Andreei Antonescu) pentru că au muncit și au făcut foamea aici” a spus George Burcea, la finalul unei zi petrecure în Ferma, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/george-burcea-continua-razboiul-declaratiilor-la-ferma-mi-spus-ca-nici-20-de-ani-nu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava