Concert pascal
MOPAN Suceava

George Burcea (32 de ani), cel mai nou concurent aliminat din „Fermă”, spune lucurilor pe nume într-un interviu exclusiv pentru Click! Actorul este atât de direct, încât și-a făcut câțiva inamici în concurs, însă partea bună e că emisiunea i-a adus în cale și o nouă relație, după eșecul amoros cu Andreea Bălan. Este vorba despre frumoasa Viviana Sposub.

  • Click!: Cu ce așteptări ai intrat în reality-showul „Ferma: orășeni versus săteni”?

George Burcea: Am intrat cu dorința de a merge cât mai departe, iar acest lucru cred că era posibil dacă eram sănătos.

  • Puțini știu că înainte de a fi actor sau soțul Andreei Bălan ai fost scriitor și poet și chiar ai scos un volum de versuri. Mai scrii? Ce planuri ai legate de acest capitol?

Eu sunt George Burcea, sunt actor din 2012, iar când m-am însurat deja jucasem în reclame, filme, piese de teatru, lansasem două cărți și făceam producție. Restul e cancan, care să delecteze mințile oamenilor puturoși. Planuri am, dorința există, iar tot ce-mi doresc este ca atât eu, cât și copiii mei să fim sănătoși.

  • Cu Andreea Antonescu în ce relații ai rămas? Deși v-ați mai înțepat pe rețelele de socializare, am văzut că în fermă ați stat la țigări împreună.

Nu am nici o relație și nici nu-mi doresc acest lucru. Încerc mereu să mă detașez de oamenii răutăcioși și rău intenționați. Dacă va fi să mai lucrăm împreună la ceva proiecte, voi trata totul profesional și nimic mai mult.

Citește INTERVIUL complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/interviu-george-burcea-despre-inamicii-din-ferma-divort-si-amorul-cu-viviana-pentru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava