Concert pascal
MOPAN Suceava

George Clooney a părăsit-o pe frumoasa lui iubită, campioana de wrestling Stacy Keibler, 33, pentru că era sătul de obsesia ei pentru fitness, potrivit showbizspy.com. Cu puțin timp în urmă, surse din anturajul celor doi spuneau că Stacy l-ar fi părăsit pe Clooney pentru că nu era pregătit să-și întemeieze o familie, acum, surse apropiate actorului susțin altceva. George NU a fost părăsit. El a făcut la fel cu toate fostele sale iubite: le-a lăsat să se retragă, ușor, singure. Relația lor s-a terminat cu mult mai mult timp înainte decât crede lumea.”, a declarat un apropiat al actorului, potrivit sursei citate.

”Se trezea foarte devreme în fiecare dimineață și se apuca de fitness; lucra foarte intens câte două ore în fiecare zi. S-a ajuns în punctul în care George nu mai dorea să petreacă noaptea cu ea, pentru că, dimineața, îl trezea la 5:30 și îl punea să se pregătească și el de antrenament. George încerca să țină pasul cu ea, dar după aproximativ 45 de minute, era terminat.”, a mai spus aceeași sursă.

De asemenea, mâncatul împreună era o problemă. Aceeași sursă a adăugat: ”George o ducea la restaurante de cinci stele cu gândul de a se bucura împreună de o masă copioasă cu vin și cu desert, dar Stacy servea mereu doar apă și o salată cu dressing. Era mult prea rigidă pentru el. Începe să-și dea seama că preferă compania femeilor care au în jur de 40 de ani. Nu ar refuza să se întâlnească cu o femeie divorțată, de aceeași vârstă cu el, gata să se distreze puțin.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava