George Clooney s-a căsătorit cu avocata Amal pe 27 septembrie 2014, în Veneția, Italia. George și Amal au sărbătorit săptămâna trecută doi ani de căsnicie, lucru pe care l-a făcut pe actor să spună, în glumă: „Iar ei spuneau că nu o să țină. Le-am dovedit că se înșală!”.

George Clooney a făcut comentariul în cadrul unei apariții televizate. Întrebat cum au sărbătorit pe 27 septembrie, starul a spus, tot glumind, potrivit contactmusic.com: „Mai mult am băut.”. Apoi, serios, a adăugat: „Am pregătit cina și am avut parte de o a doua aniversare foarte romantică. Foarte civilizat.”

În aprilie 2016, Clooney, care a fost cel mai râvnit burlac de la Hollywood, declara că nu-i vine a crede că ‘a pus mâna’ pe femeia visurilor sale. Clooney a spus pentru revista Esquire, conform contactmusic.com: „Nu am fost niciodată mai fericit ca acum într-o relație; este ceva ce depășește imaginația. La 52 de ani mi-am găsit dragostea vieții mele și sunt extraordinar de fericit.”

George Clooney își laudă soția foarte des. Într-un interviu anterior el a spus că se simte cu adevărat norocos că s-a căsătorit cu Amal. „Sunt un tip foarte norocos.”, a spus el pentru revista britanică Hello!. „Am întâlnit femeia cu care eram disperat să mă căsătoresc, iar norocul a avut un rol important în asta. Cred cu tărie în ideea că, în viață, norocul vine și pleacă – pentru că nimeni nu sare de pe un munte pe altul, cu toții mai traversăm și văi. Așa că, am învățat de-a lungul anilor că trebuie să apreciezi ce este bun în viața ta, să dai atenție acelor lucruri și să te bucuri de ele.”, a mai spus starul cu ceva timp în urmă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava