George Clooney s-a căsătorit cu avocata Amal pe 27 septembrie 2014, în Veneția, Italia. George și Amal au sărbătorit săptămâna trecută doi ani de căsnicie, lucru pe care l-a făcut pe actor să spună, în glumă: „Iar ei spuneau că nu o să țină. Le-am dovedit că se înșală!”.

George Clooney a făcut comentariul în cadrul unei apariții televizate. Întrebat cum au sărbătorit pe 27 septembrie, starul a spus, tot glumind, potrivit contactmusic.com: „Mai mult am băut.”. Apoi, serios, a adăugat: „Am pregătit cina și am avut parte de o a doua aniversare foarte romantică. Foarte civilizat.”

În aprilie 2016, Clooney, care a fost cel mai râvnit burlac de la Hollywood, declara că nu-i vine a crede că ‘a pus mâna’ pe femeia visurilor sale. Clooney a spus pentru revista Esquire, conform contactmusic.com: „Nu am fost niciodată mai fericit ca acum într-o relație; este ceva ce depășește imaginația. La 52 de ani mi-am găsit dragostea vieții mele și sunt extraordinar de fericit.”

George Clooney își laudă soția foarte des. Într-un interviu anterior el a spus că se simte cu adevărat norocos că s-a căsătorit cu Amal. „Sunt un tip foarte norocos.”, a spus el pentru revista britanică Hello!. „Am întâlnit femeia cu care eram disperat să mă căsătoresc, iar norocul a avut un rol important în asta. Cred cu tărie în ideea că, în viață, norocul vine și pleacă – pentru că nimeni nu sare de pe un munte pe altul, cu toții mai traversăm și văi. Așa că, am învățat de-a lungul anilor că trebuie să apreciezi ce este bun în viața ta, să dai atenție acelor lucruri și să te bucuri de ele.”, a mai spus starul cu ceva timp în urmă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava