Concert pascal
MOPAN Suceava

Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit părinţii unui băieţel luni, 6 mai. Bebeluşul este al şaptelea în ordinea sucesiunii la tron şi va purta numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Cel mai nou membru al familiei îşi împarte ziua de naştere cu cel care ar putea sa îi fie naş, actorul George Clooney, potrivit click.ro.

George Clooney a oferit un interviu, pentru emisiunea Entertainment Tonight, în care a vorbit despre venirea pe lumea a lui Archie, dar şi despre sentimentele pe care le resimte ştiind că împarte aceeaşi zi de naştere cu una dintre cele mai importante figuri ale momentului, copilul ducilor de Sussex. „Recunosc faptul că a fost puţin deranjat. Copilul acela se bucură de mai multă atenţie decât mine chiar de ziua mea! Asta era ziua mea… o împart deja cu Orson Welles şi cu Sigmund Freud! Mă bucur nespus pentru Harry şi Meghan, sunt un cuplu foarte drăguţ”, a declarat Clooney, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/news/lume/george-clooney-gelos-pe-bebelusul-lui-meghan-markle-copilul-acela-imi-strica-momentul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava