• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

George Clooney are o relație cu modelul Monika Jakisic, informează contactmusic.com. Faimosul actor – care a fost văzut în compania mai multor femei de când s-a despărțit, în iulie, de Stacy Keibler – are o relație cu frumoasa brunetă din luna septembrie, dar, momentan, nu sunt oficial iubiți.

O sursă a declarat pentru Us Weekly: ”Monika și George formează un cuplu. Ea nu este oficial iubita lui, dar au devenit foarte apropiați unul de celălalt. Se văd aproape în fiecare seară.” George Clooney și Monika Jakisic au mai fost împreună în 2004 și s-au reîntâlnit de curând la Londra, acolo unde Monika locuiește și unde George filmează pentru următorul său film, ‘The Monuments Man’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava