Concert Pascal

George Clooney a avut numai cuvinte de laudă la adresa soţiei sale, care este însărcinată cu gemeni, în timpul discursului de acceptare a premiului ‘Honorary Cesar Award’, primit în cadrul galei Cesar, care a avut loc, vineri, la Paris, potrivit contactmusic.com.

Starul din ‘Ocean’s Eleven’ a fost desemnat „cel mai carismatic actor al generaţiei sale” de organizatorii Cesar Awards – care este echivalentul francez al Oscarurilor.

După ce a fost prezentat un video cu cele mai memorabile roluri pe care actorul le-a interpetat de-a lungul timpului, George Clooney a urcat pe scenă, în ropote de aplauze, şi a ţinut un discurs. După ce a vorbit despre politică, starul s-a adresat soţiei sale, care a fost în public, susţinându-l. „Soţiei mele Amal, nu există zi care să treacă fără să mă simt extrem de mândru să fiu soţul tău. Şi sunt extrem de entuziasmat gândindu-mă la anii ce vor urma, în mod special la lunile care vor urma. Te iubesc foarte mult.”, a spus, zâmbind, Clooney, conform sursei citate.

Gala de decernare a premiilor Cesar a marcat prima apariţie oficială a cuplului în calitate de viitori părinţi de gemeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava