MOPAN Suceava

George Clooney a avut numai cuvinte de laudă la adresa soţiei sale, care este însărcinată cu gemeni, în timpul discursului de acceptare a premiului ‘Honorary Cesar Award’, primit în cadrul galei Cesar, care a avut loc, vineri, la Paris, potrivit contactmusic.com.

Starul din ‘Ocean’s Eleven’ a fost desemnat „cel mai carismatic actor al generaţiei sale” de organizatorii Cesar Awards – care este echivalentul francez al Oscarurilor.

După ce a fost prezentat un video cu cele mai memorabile roluri pe care actorul le-a interpetat de-a lungul timpului, George Clooney a urcat pe scenă, în ropote de aplauze, şi a ţinut un discurs. După ce a vorbit despre politică, starul s-a adresat soţiei sale, care a fost în public, susţinându-l. „Soţiei mele Amal, nu există zi care să treacă fără să mă simt extrem de mândru să fiu soţul tău. Şi sunt extrem de entuziasmat gândindu-mă la anii ce vor urma, în mod special la lunile care vor urma. Te iubesc foarte mult.”, a spus, zâmbind, Clooney, conform sursei citate.

Gala de decernare a premiilor Cesar a marcat prima apariţie oficială a cuplului în calitate de viitori părinţi de gemeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava