Comenzi MOPAN Suceava

Rande Gerber a dezvăluit că George Clooney le-a dăruit, cu mai mult timp în urmă, prietenilor săi – 14 la număr – câte un milion de dolari, în semn de recunoştinţă că l-au ajutat să reuşească în industria filmului, potrivit contactmusic.com.

Prietenul cel mai bun al starului din ‘Monuments Men’, Rande Gerber, a declarat, conform sursei citate: „Este acest grup de băieţi pe care noi îl numim ‘The Boys’ (nr. Băieţii). George m-a sunat pe mine şi pe ‘The Boys’ şi a spus: ‘Hei, notaţi ziua de 27 septembrie 2013 în calendarele voastre. Veniţi cu toţii acasă la mine pentru a lua cina.’ George ne-a mai spus: ‘Ascultaţi, vreau să ştiţi, băieţi, cât de mult însemnaţi pentru mine. Am venit în Los Angeles, am dormit pe canapelele voastre. Sunt atât de norocos să vă am în viaţa mea şi nu aş fi ajuns unde sunt acum fără voi toţi. Aşa că este foarte important pentru mine ca, atâta timp cât suntem încă împreună, să vă răsplătesc într-un fel. Astfel, vă rog să vă deschideţi valizele.’ Fiecare dintre noi – 14 eram – a primit câte un milion de dolari. Fiecare. Eram şocaţi. Nu ne venea a crede. El a ne-a spus: ‘Ştiţi că am trecut cu toţii prin perioade grele, unii încă o mai duc greu. Nu trebuie să vă faceţi griji pentru copiii voştri, nu trebuie să vă îngrijoraţi pentru şcoala lor, nu trebuie să vă stresaţi cu plata chiriilor.’ Unul dintre noi lucra la un bar din Texas, la aeroport, încercând din greu să îşi întreţină familia. Mergea cu bicicleta în fiecare zi. Aceştia sunt băieţii care i-au fost lui George alături, iar el a dăruit înapoi însutit. George a mai spus: ‘Nu e doar atât. V-am plătit tuturor taxele (pentru bani), aşa că milionul de dolari vă aparţine.'”

Initial, Rande, care este şi partenerul de afaceri al actorului, a refuzat banii, dar George l-a obligat să îi accepte. Gerber i-a donat în scopuri caritabile.

El a adăugat: „L-am luat deoparte şi i-am spus: ‘Nu am de gând să accept aceşti bani’. Imediat George a spus: ‘Voi face un singur anunţ. Dacă Rande nu acceptă milionul de dolari, nimeni nu primeşte nimic’… Cam aşa este George. Asta se întâmpla pe 27 septembrie 2013. Pe 27 septembrie 2014 s-a căsătorit cu Amal. Asta înseamnă o karma bună.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava