MOPAN Suceava

Actorului George Clooney nu îi vine să creadă că și-a întâlnit marea dragoste la vârsta de 52 de ani.

Starul, în vârstă de 54 de ani acum, s-a căsătorit cu avocata britanică Amal Alamuddin, în cadrul unei ceremonii romantice, care a avut loc în Veneția, în septembrie 2014, după un an de relație.

Nici acum, celui care a fost cel mai râvnit burlac de la Hollywood, nu-i vine a crede că ‘a pus mâna’ pe femeia visurilor sale. Clooney a declarat pentru revista Esquire, conform contactmusic.com: „Nu am fost niciodată mai fericit ca acum într-o relație; este ceva ce depășește imaginația. La 52 de ani mi-am găsit dragostea vieții mele și sunt extraordinar de fericit.”

Nu este pentru prima dată când George Clooney își laudă soția. Într-un interviu anterior el a spus că se simte cu adevărat norocos că s-a căsătorit cu Amal. „Sunt un tip foarte norocos.”, a spus el pentru revista britanică Hello!. „Am întâlnit femeia cu care eram disperat să mă căsătoresc, iar norocul a avut un rol important în asta. Cred cu tărie în ideea că, în viață, norocul vine și pleacă – pentru că nimeni nu sare de pe un munte pe altul, cu toții mai traversăm și văi. Așa că, am învățat de-a lungul anilor că trebuie să apreciezi ce este bun în viața ta, să dai atenție acelor lucruri și să te bucuri de ele.”, a mai spus starul cu ceva timp în urmă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava