Concert pascal
MOPAN Suceava

George Clooney este obsedat să aibă mereu șosete curate, iar din acest motiv, nu le poartă niciodată de două ori și după ce le-a încălțat, le duce la spălat și le donează adăposturilor pentru persoane nevoiașe, informează contactmusic.com.
O sursă a declarat pentru revista OK: ”George duce la spălat șosetele lui purtate și apoi le donează adăposturilor pentru persoane nevoiașe. Are o obsesie, nu poartă niciodată o pereche de ciorapi de două ori.

Faimosul actor nu este singura celebritate care are o obsesie cu hainele. Cântăreața și actrița Vanessa Paradis se atașează foarte tare de hainele ei și nu vrea să le arunce nici măcar după ce se deteriorează.
Ea a declarat într-un interviu, potrivit ContactMusic: ”Ador să simt mângâierea hainelor. Bineînțeles, dorești ca atunci când te privești în oglindă să îți placă ceea ce vezi, dar eu am nevoie să iubesc ceea ce văd. Trebuie să mă simt foarte confortabil. Păstrez totul. Nu este un lucru chiar atât de bun pentru că ți se aglomerează dulapul, dar unele lucruri sunt extrem de importante pentru mine, mai ales hainele de scenă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava