• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Potrivit surorii mai mari a lui George Clooney, există şanse foarte mici ca actorul să se mai căsătorească vreodată. Clooney, 51, a fost căsătorit cu Talia Balsam din 1989 până în 1993, iar acum are o relaţie cu luptătoarea de wrestling Stacy Kiebler. Dar, sora mai mare a artistului, Adelia Zeidler, crede că fratele ei nu se va mai căsători vreodată, pentru că este mult mai dedicat carierei sale decât relaţiilor sale.

„George probabil nu se va mai căsători. El a decis că, ori va avea o carieră de succes, ori va avea o familie. Şi-a stabilit nişte obiective şi amuncit foarte mult pentru a le îndeplini. Este foarte fericit cu viaţa lui.”, a declarat sora faimosului actor, potrivit showbizspy.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava