George Clooney a mărturisit că va dispărea de pe marele ecran când va mai îmbătrâni. Într-un interviu pentru BBC, actorul care va împlini 55 de ani anul acesta a declarat, potrivit contactmusic.com: „Nu cred că vrea cineva să vadă pe altcineva îmbătrânind. Camerele nu iartă asta, așa că e măsură ce timpul își spune cuvântul, îți dorești să apari tot mai puțin pe ecran.”

Clooney, numit de fani „George cel minunat”, a adăugat: „Încerci să alegi filmele care ți potrivesc cel mai bine și, pe măsură ce îmbătrânești, acestea devin tot mai puține. Chiar este distractivă actoria… dar știi că, dacă alegi să îmbătrânești pe marele ecran, vei ajunge în punctul în care va trebui să accepți că nu poți sta în fața camerelor toată viața.”

Dar, se pare că starul are un plan de rezervă. El a mărturisit că se va focusa de acum înainte pe regizat, lucru pe care l-a descris a fi „marea sa dragoste”. „Cu siguranță este mult mai amuzant să regizezi și, de asemenea, este o ocupație care cere mult mai multă creativitate – infinit mai multă.”, a spus, entuziasmat, George Clooney. „Este marea mea dragoste și mă simt extraordinar făcând asta; am avut câteva filme de succes, câteva mai puțin apreciate – dar și asta e parte din experiență.”, a adăugat el.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava