Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul George Clooney, 53, se va căsători cu avocata Amal Alamuddin, 36, cu care are o relație din septembrie, anul trecut, „în câteva săptămâni”, în cadrul unei ceremonii care avea loc la Veneția, într-o locație secretă, potrivit contactmusic.com.

„Mi-am întâlnit scumpa mea viitoare mireasă aici, în Italia, şi mă voi căsători cu ea, în câteva săptămâni, la Veneţia”, a declarat Geroge Clooney duminică, la Florenţa, unde a participat împreună cu viitoarea soţie la o gală umanitară organizată în Palazzo Vecchio.

Până să ia această decizie, cei doi au mai avut în vedere câteva locații unde să-și unească destinele. Printre acestea s-a numărat și Highclere Castle, locul de filmare al serialului “Downton Abbey”, din Hampshire. Actorul și iubita sa s-au răzgândit însă repede, după ce logodnica lui Clooney a aflat că aici a avut loc şi nunta top-modelul Katie Price şi a primului ei soţ, Peter Andre, în 2005.

“Amal nu ştie foarte multe lucruri despre celebrităţi, dar ştie cine este Katie Price şi nu doreşte ca cea mai importantă zi in viața ei să aibă vreo legătură cu acest gen de circ mediatic”, a spus o sursă apropiată cuplului.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava