Concert pascal
MOPAN Suceava

George Michael a mărturisit în cadrul unui interviu recent, potrivit contactmusic.com, că este rușinat de faptul că în anii ’80 a avut părul blond. Interpretul hit-ului ‘Faith’ – care a cunoscut faima alături de Andrew Ridgeley ca membru al trupei Wham! – a mai spus că-i este frică să se uite pe YouTube la videoclipurile sale vechi în care apare purtând cercei rotunzi uriași.

”De unde să încep? Știu – părul meu blond din perioada Wham!. Am făcut asta pentru că vroiam să fiu altcineva, așa că părul scurt, închis la culoare, cârlionțat trebuia să plece. Și.. puteam să reușesc și fără acei cercei uriași pe care-i purtam.”, a spus George Michael, potrivit sursei citate. Deasemenea, starul în vârstă de 50 de ani a mărturisit că regretă faptul că și-a pus fluturași pentru badminton în pantaloni, pentru a-și face ‘bărbăția’ să pară mai mare, în timpul concertelor din primul lor turneu.

”Vreau să zic, cât de prostesc a fost acest lucru? De fapt, pentru acest lucru pot să dau vina pe Andrew – lui îi plăcea la nebunie să întărâte mereu publicul.”, a mai povestit artistul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava